Wie ben ik

Mijn naam is Michel Nolsen. Hobbyfotograaf. Aangenaam.

Na een operatie ergens in 2012 kreeg ik een spiegelreflex camera van mijn vrouw. Niet gehinderd door enige kennis deed ik er in eerste instantie vrij weinig mee. Op een gegeven moment wilde ik er toch meer van weten en heb toen een tijdschrift gekocht (chip foto en video). Hierin stond wat meer informatie of het hoe en waarom van de spiegelreflex camera. Ik ben mij er toen meer in gaan verdiepen. Eind 2012 heb ik op vrijwillige basis en voor de lol wat foto’s gemaakt van vrienden die gingen trouwen. De fotos waren erg geslaagd.

Eind 2013 heb ik nog een workshop gevolgd over druppelfotografie, gewoon eens een keer wat anders. Begin 2014 heb ik enkele portet- en modelfoto’s  gemaakt en sindsdien ben ik wat meer bezig met de fotografie en vindt ik het ook steeds leuker.

Omdat fotografie een hobby is hoef ik er niet mijn brood mee te verdienen. Hierdoor kan ik voor een leuk bedrag foto’s aanbieden. Ik werk voor een all-in prijs. Dus geen onverwachte kosten achteraf.

Rust en kalmte kan u redden, dat zei mijn moeder altijd. Ik neem dus de tijd die er nodig is, niet elk kind wil graag op de foto en werkt dus ook niet altijd mee. U kunt bij mij terecht voor allerlei foto’s. Neemt u even contact op en we maken een mooi prijsje!

met vriendelijke groet,

Michel Nolsen
Lochem

06 44 08 18 63

m.nolsen@gmail.com

facebook:
www.facebook.com/michel.nolsen

facebook pagina:
www.mnolsen.nl/fb

publicatie op zoom.nl over druppelfotografie:
www.mnolsen.nl/druppel